App

Våra tjänster

Tanktransport av högsta service

Med över 70 års erfarenhet i branschen så har vi idag ett starkt transportnät över hela Norden. Med olika typer av fordon kan vi transportera allt från drivmedel i form av petroleum och biobränslen till flytande kemikalier, bitumen, tjockoljor och biooljor mm.

Anpassade lösningar

Hos oss är alltid du som kund i fokus och vi arbetar gärna tätt tillsammans med dig som kund för att anpassa den transportlösning som passar ditt ändamål bäst. Vi erbjuder allt från en enkel transport till en helhetslösning.

Spårbara transporter med direkt återrapportering

Bra service och spårbarhet är enligt oss nyckeln till framgång. Vi har därför satsat hårt på ett flexibelt ordersystem som kan sammankopplas från våra fordon till våra kunder.

För absolut snabbast återrapportering och ordergång. Har du inget system att koppla mot? Ingen fara, du kan fortfarande följa hela flödet genom vår kundportal.

En helhetslösning

För de kunder som behöver det där lilla extra så erbjuder vi en helhetslösning som innebär att du lägger över dina pejlsiffror för dina tankar/lager till oss. Då garanterar vi att tankarna aldrig går tomma och att transporterna planeras in på bästa sätt. Du får då det fördelaktigaste priset samt att du slipper bekymra dig över leveranstider och dyra tilläggskostnader för akutleveranser mm utan du kan istället luta dig tillbaka lugnt och koncentrera dig på annat medan vi sköter resten.

Välutbildade & erfarna chaufförer

Våra chaufförer är både era och våra ambassadörer ute i verkligheten, därför är det viktigt att de har den kunskap som krävs. De går årligen alla de utbildningar som krävs för varje ändamål. Vid nyanställningar och byten av uppgifter så utbildas varje chaufför av en mer erfaren chaufför.

Med över 70 års erfarenhet av tanktransporter så erbjuder vi idag:

  • Allt från en enkel transport till en komplett lösning
  • Full spårbarhet via vår Kundportal eller IT-Integration
  • Miljövänliga transporter med fossilfria bränslen
  • Välutbildade & erfarna chaufförer med kollektivavtal
  • Trafikerar hela norden med större delen av Sverige dagligen
  • Certifierade enligt ISO 9001, 14001 & 39001
  • Vi är ett Fair Transportföretag
  • En service som verkligen känns personlig

 

"Det lilla företaget med dem 
stora möjligheterna"